Kuvitteellisia uutuuskirjoja

Uutuuskirjaluetteloista löytyy usein kirjoja mitä eriskummallisimmista aiheista! Syksyllä 2015 olisivat saattaneet ilmestyä vaikkapa tällaiset, Kirjaseikkailuryhmäläisten yhdessä keksimät, hengenravintoa tarjoavat opukset.

 

KURKKU ON COOL!

Huomio, kaikki vähäkarvaiset kurkunpalvojat! Tämä virtaviivainen opus kertoo teille kaiken kurkun palvonnasta. Unohtamatta karvoja. Muitakaan vihanneksia ei tässä ennakkoluulottomassa kirjassa ole unohdettu, sillä kirja on ohjelmoitu lasten kasvientunnistuspelin mikroprosessorilla.

Jos et innostu karvakurkuista, on syytä ottaa HETI yhteys lääkäriin, sillä tämä kirja kertoo Karvakurkku Superkurkusta. Karvaisista kurkuista voi tulla 2015 siistein hitti, ja sinä voit tehdä siitä sellaisen!!!

Oletko valmis kurkkujulkkikseksi?

 

 

ÄLÄ DISSAA KISSAA!

Kissaihmiset, lukekaa tämä hellyyttävä kissakirja! Ovatko kissat sinustakin söpöjä? Jos ovat, tämä on täydellinen kirja sinulle!

Kirja sisältää siliteltävän ihanan kannen ja pörröiset juonenkäänteet. Tämä kirja opettaa kaiken kissoista, joten kannattaa varoa sivua 999, koska se puree. Luettuasi kirjan voit nauttia elämästäsi kissasi kanssa aivan uudella tavalla.

Jaa, eikö sinulla ole kissaa? Kirjan luettuasi sinulla on kissa, tai joudut vankilaan, sillä sivulla 998 on valvontakamera. Jos kuolet ennen kuin saat kirjan luettua, ei hätää: oheistuotteena saat myös kahdeksan lisäelämää kaupan päälle!

 

 

HUNAJAISTA HINAJAA

Syksyn odotettu uutuus, Hunajaista hinajaa, on täällä! Kirjasta on paljon hyötyä itsehillintään ja suureen himoon.

Sisältää hirveästi vinkkejä kaikenlaiseen hunajaisuuteen. Selaa sieltä täältä tai opettele kirjan niksit vaikkapa ulkoa. Mutta koska te mehiläiset ette vain yksinkertaisesti osaa lukea, suosittelen vain pysymään omassa kotipesässä. Ne, jotka osaavat lukea, saavat tietää myös faktan: mehiläiset ja muurahaiset kehittyivät ampiaisista.

Teos on tietenkin saatavilla myös äänikirjana, jonka kotoisa ininä ja surina tempaa kuulijan täysin mukaansa. Äänikirja saattaa kuulostaa hassulta, sillä samalla kun äänitimme sitä, jättiläinen yritti tuhota talomme. Toivottavasti et myöskään välitä siitä ruskeasta töhnästä sivujen välissä.

Hunajainen kirja on täynnä surruttavia ja hauskoja seikkailuja.

 

 

TIKKARIOPAS

Tikkarinhimoisille karkinrakastajille. Tätä kirjaa et voi olla nuoleskelematta, koska kirjaan on lisätty hepoteettioktasektria, eli maailman vahvimmalta maistuvaa pippuritikkaria.

Kirjassa syödään paljon tikkareita ja karkkia, ja kirjaa voi nuolla, minkä varjossa yritetään saada mukuloita pois karkkikipolta. Lapset löytävät kuitenkin karkkikipon äiskän ja isukin poissaollessa ja menevät loputtomaan sokerihumalaan. Yritäpä sitten siitä syöksykierteestä täysjärkisenä selvitä.

Jos ostat heti 10 miljoonaa kirjaa, saatat välttyä sokerihumalalta. Viimeisellä sivulla on kuva kuihtuneesta naatista, jos se vaikka inspiroisi terveelliseen elämään. Joten siitä vaan kauppaan ja hankkimaan 10 miljoonaa Tikkariopasta!

 

 

TAIDE + LEGENDA (NIMELTÄÄN VESA)

Taide + legenda (nimeltään Vesa) on tietokirja, joka sisältää villasukkien värivalintoja. Jos pidät kulmikkaista villasukista, voit laittaa tämän kirjan jalkaasi. Kylminä syysiltoina kirja lämmittää sekä jalkojasi että mieltäsi, ja se jopa keskustelee kanssasi väriä vaihtamalla.

Huono puoli vain on, että se alkaa vaistomaisesti 15 minuutin jälkeen höpöttää raskaansarjan mestareista. Lisäksi kirjan villasukkaohjeet ovat ei-toimivia ette-halua-tietää-mistä repäistyjä rutkuja. Kirjassa on silti hellyyttäviä tarinoita villasukista ja kutomisesta.

 

 

VARJOISTEN KUJIEN PUKKI

Tässä kirjassa seikkailee joulupukki ja hänen ystävänsä Petteri. Joulupukki ja Petteri kidnappaavat ihmisiä varjoisilla kujilla ja yrittävät tehdä heistä röllejä. Tarinassa uljas Elviira-kissa yrittää tuhota röllejä. Mutta Elviira joutuu maistamaan omaa lääkettään, ja röllit myrkyttävät hänet.

Mitä tapahtuu, kun mukaan soppaan heitetään vielä yksi salaperäinen hiipparietsivä? Muista varoa sivuilla kiiluvia silmiä!

Tästä läpikuultavan pimeyden ystävien kirjasta tulee vielä klassikko! Lue heti!

Kirjasta tulossa myös elokuva syksyllä 2016.