Luonto mainostaa

LUONTO MAINOSTAA

 

Voitko huonosti?

Vaivaako päänsärky?

Keskittymisvaikeudet tai ärtymys?

 

Jos vastasit kyllä, ei huolta, minulla on simppeli ratkaisu juuri sinulle! Sinun tarvitsee vain mennä Ulos. Se ei ole niin vaikeaa miltä kuulostaa, usko pois. Pelkkä ulko-ovesta ulos astuminen riittää! Minä, raitis ilma, hoidan loput melkein ilmaiseksi.

 

Jos kiinnostuit, lue lisää osoitteesta:

www.mikäihmeenraitisilma/ulkoilueiolemyytti://https.fi !

 

(Huom: emme anna rahoja takaisin, jos ulkona sattuu jokin onnettomuus. Sellaista on elämä.)

 

Sara, 14

 

 

 

LIUCCARI – MUSTA JÄÄ

 

Alkaako seinänaapurisi kuunnella heviä yhdeksän jälkeen illalla? Oksentaako alakerran alkoholisti aina portaiden ensimmäiselle askelmalle? Entä onko naapurin korttelikyylä ollut viime aikoina turhan aktiivinen?

Ei hätää! Meillä on sinulle jollei lopullinen, niin ainakin parin viikon ratkaisu. Luonnollinen, uusiutuvalla energialla valmistettu Musta Jää. Tilauksesta mille tahansa alueelle tai pinnalle. Tarjoamme aina kolmen tunnin kuluttoman ja koruttoman maksuajan. Vain pienellä lisämaksulla Jää myös hänen kynnysmattonsa alle!

Ei suositella moottoriteille tai ylämäkiin. Keskustele talonmiehesi kanssa ja selvitä, milloin naapurisi ovat liikkeellä.

Soita siis 0500 3333 4455 ja tilaa ikioma Musta Jääsi vielä, kun ehdit! Tuote saatavilla vain rajoitetun ajan ilmastonmuutoksen aiheuttaman konkurssivaaran vuoksi. Jos tilaat nyt, saat kaupan päälle hiekoitushiekat oman kotiovesi turvaksi.

Tyylikäs, tehokas ja tappava! Liuccari, jo vuodesta 1542!

 

Siiri, 16 & Lukas, 16

 

 

 

KÄPY

 

Meistä jokainen tietää sen epäpuhtaan irrallisuuden tunteen, joka seuraa legopalikkaan astumisesta. Tiedämme tunteen alkuperäin: se syntyy luonnollisen ja luonnottoman kohtaamisesta. Tarjolla on kuitenkin vaihtoehtoja.

Mitä jos astuisit välillä Käpyyn? Käpy on biohajoava ja autenttinen vaihtoehto tuolle mauttoman muoviselle rakennuspalikalle, josta meistä jokainen on varmasti saanut tarpeekseen. Käpy kuormittaa ympäristöä huomattavasti vähemmän ja on kaiken lisäksi vielä esteettisempi.

Lisäksi Kävyn uniikit emilehdet takaavat päälleen astujalle aina erilaisen astumiskokemuksen. Vaihtelua löytyy jalkapohjiin pureutuvista virginianmännynkävyistä hellävaraisempiin käpypalmuista kasvaviin yksilöihin. Elämänpuun hedelminä Kävyt myös tarjoavat astujalleen viisauden hetkiä. Mikään ei puhdista samoin kuin aggressiivisenterävän Kävyn repivä kosketus juuri, kun luulit voivasi rentoutua.

Huomaat vielä vuosienkin kuluttua olevasi kiitollinen Kävyn tarjoamista hetkistä.

 

Kaisa, 15 & Arttu, 16

 

 

 

RAKKAUDEN SAIRAALA

 

Mistä asiasta olet viimeksi kokenut moraalipaniikkia?

Meitä kaikkia huolettaa varmasti ihmisrodun holtiton kasvu uhanalaisten lajien kustannuksella. Miten saada tasapainotettua tätä suhdetta? Olemme rakennuttaneet tähän tarkoitukseen uudenlaisen synnytyssairaalan.

Rakkauden Sairaala tuo yhteen ympäristöasioista valveutuneita vanhempia ja uhanalaisuuden kynsissä rimpulevia eläinlajeja. Erityisen syventävän koulutuksen saaneet kätilömme huolehtivat vastasyntyneiden tarpeista ja takaavat niille pehmeän laskun villin luonnon maailmaan.

Rakkauden Sairaalan kaikki toiminta perustuu nimensä mukaisesti rakkauteen. Kun tuoreet vanhemmat vaihtavat vastasynnyttämänsä yliarvostetut ihmisyksilöt uhanalaisten eläinten poikasiin, he ovat tekemässä sitä, mikä on maailmalle parasta.

Jumala antoi ihmiselle tehtäväksi viljellä ja varjella maata. Rakkauden Sairaaloissa tämä ohje otetaan kirjaimellisesti. Vanhemmille tarjotaan asiantuntijajohtoinen koulutus eläimen sopeuttamiseen yhteiskunnan raameihin. Lapsen luonnetta vahvistaa elää elämänsä sademetsän vaihteikkaassa miljöössä.

Mitä siis vielä odotat? Tässä diilissä on vain voittajia. Ilmoita perheesi mukaan Rakkauden Sairaalan toimintaan ja olet mukana muuttamassa maailmaa.

Voit nyt ilmoittaa itsesi osalliseksi suoraan minulle tai nettisivulla rakkauspakkaus.fi.

 

Kaisa, 15 & Arttu, 16

 

 

 

KASTE

 

Tuttu tilanne. Pitkä päivä töissä. Jäit ulos sateeseen. Pääset kotiin. Riisut märät farkut. Laitat sukat patterille. Kömmit luvan kanssa sänkyysi ultrabra-vaimosi viereen. Heräät aamunkoitteessa ja suutelet hellästi vaimoasi. Astut parvekkeelle. Sitten haistat sen. Tuoretta sadetta.

Se muistuttaa sinua lapsuudesta, huolettomuudesta ja ensirakkaudestasi. Sama tunne, joka täytti sinut, kun ensi kerran tapasit vaimosi, täyttää sinut nytkin. Sama tunne, kun muutit pois kotoa. Sama tunne, kun isäsi kuoli. Hyperventiloit. Pyörryt. Tiput parvekkeelta. Kuolet. Pääset taivaaseen.

Sitten haistat sen.

Otimme sen tunteen ja laitoimme sen pulloon. Uusi fragranssi Diorilta: Kaste. *

 

* Se on vaan vettä.

 

Aleksi, 16 & Outi, 16

 

 

 

SUOMEN TAIGA-TAIKA -PAKETTI

 

Oletko 25 tuntia päivässä työskentelevä, harvinaisen epätoivoinen sinkku? Haluaisitko itkeä sänkysi pohjalla ja/tai hypätä kaivoon? Meillä on kuivempi ratkaisu!

 

Tilaa Ikea-henkisillä kokoamisohjeilla varustettu suomalainen tai(g)anomainen kuusimetsäpaketti. Sisältää valmiiksi kootun erakon (jos se selvisi kuljetuksesta)! Nyt voit saavuttaa täysin antisosiaalisen elämän tai halutessasi ystävystyä (kenties) elossa olevan erakon kanssa!

 

Lisätietoa osoitteessa www.erakkoera//taikataiga.fi

 

Koodilla Jinklepel saat joulupaketin extrapalloilla (väreinä sinapinruskea ja lipeäkalanharmaa)!

 

P.S. Emme vastaa, jos erakkosi on kuollut, käyttäytyy aggressiivisesti tai itkee öisin.

 

Suvi, 14 & Sara, 14