Urbaanilegendoja

Eräänä kylmänä päivänä muutti pienen kylän syrjäiselle kadulle nuori pariskunta. Heidän naapurissa, suuressa, hieman kolkossa talossa asui nuori tyttö, jonka herttaisia puuhia juuri muuttanut nainen katseli hymynkare huulillaan. Mutta aina kun paikalle saapui naisen miesystävä, ei hän nähnyt talon paikalla mitään. Tytöstä puhumattakaan.

Lopulta parille selvisi, että naisen sanoin heidän naapurinsa oli kuollut jo kauan sitten, ja talo purettu. Nainen järkyttyi, ja eipä aikaakaan, kun he jo muuttivat pois.

 

Mirella, 13

 

 

 

Kuolematon mies

 

Mies meni metroon. Karkkipussi tukki raiteen. Kolossaalinen karkkipussi tukki raiteen. Metro ajoi täysiä karkkipussia päin. Karkkipussi räjähti. Kaikki metrossa olevat kuolivat. Koko kaupungin metroverkosto tukkeutui karkeista. Samoin viemärit. Pian piti kahlata karkeissa kadulla. Sama mies, joka meni metroon, alkoi syömään karkkeja. Lopulta muutkin. Huomenna mies kuoli myrkytykseen. Lääkärit ottivat hänen ruumiin. He löysivät sydämestä 50-luvun puukon. Aivojen tilalla oli mössöä. Muu elimistö oli karkkia. VAIN KARKKIA!!! Mies haudattiin. Mies käy joka päivä haudallaan. Voyager-luotain otti kuvan miehestä. Mies katosi. Muinaisessa Kiinassa lukee miehen tuntomerkit ja että hän katosi.

 

Pietari, 10

 

 

 

 

 

Sami Heeberi

 

Tampereella ennen eli mystinen taikaolento nimeltään Sami Heeberi. Se tappoi ihmisiä kertomalla vitsejä, ja uhrit eivät voineet lopettaa nauramista. Sitten lasten joukko, johon kuului Seppo, Ismo, Tauno, Rölli, Kuu-ukko ja Darth Vader päättivät kukistaa Heeberin. Lapset menivät Heeberin majaan ja hakkasivat hänet, mutta kaikki lapset kuolivat. Nykyään hän asuu Metson satuhuoneen kaapissa. Hän aivopesee lapsia, ja kun aika on hyvä, hän hyökkää.

 

Axel, 12

 

 

 

Lapsi oli tulossa koulusta kotiin, mutta vanhemmat eivät olleet vielä kotona. Äiti soitti lapselle ja sanoi, että olisi kotona varttia vaille viisi. Kun hän tuli kotiin tasan viideltä, lattialla oli lappu: OLET MYÖHÄSSÄ. Ja pojan ruumis makasi kuolleena lattialla lapun yläpuolella.

 

Onni, 10

 

 

 

Hihitystä roskiksessa

 

Erään pojan kuului mennä illalla kauppaan. Kesken matkan pojan hattu lähti tuulen mukana. Poika yritti napata hatun, mutta hattu lensi syrjäkujalle. Poika meni perässä. Kun poika meni pääsi syrjäkujalle hän kompastui roskikseen. Hän yritti avata roskiksen, mutta lukitsi itsensä sen sisään. Roskiksen pohjalta kuului hihitystä. Joku veti pojalta kengät pois, ja alkoi kutittaa pojan jalkapohjia. Poika kiemurteli roskiksessa. Poika ehti nähdä 3-vuotiaan pikkupojan kasvot, ennen kuin kaksi kättä kuristi hänet.

 

Onni, 11

 

Katoava grillimyyjä

 

Poika meni grillille ostamaan hot dogia eräänä tavallisena iltapäivänä. Tiskillä seisova nuori ojeni ruoan pojalle. Poika kääntyi, käänsi selkänsä päin tiskiä, mutta VAIN hetkeksi. Sinä aikana ei oikeastaan olisi ehtinyt tapahtua mitään. Poika kääntyi takaisin kiittääkseen tyttöä, mutta tyttö oli kadonnut kuin tuhka tuuleen.

 

Miska, 9